Studiootti
Pirkkalaistie 1
3. kerros
37100 Nokia

Kaitsu

Studiootti - Kaitsu

 

Kaitsu on harrastanut valokuvausta vuodesta -80. Mustavalkoisen filmin kautta diaan ja filmistä muutama vuosi sitten digiaikaan. Jäsenyys Studiootissa antaa mahdollisuuden testata rajoja ja kehittää omia taitoja niin henkilö- kuin tuotekuvauksessakin.

 

 

 

e-mail: kaitsu(at)studiootti.fi

GSM: 050 60443

Klikkaa tästä galleriaan

 

Lauri "Late" Järvinen

Studiootti - Late

 

Valokuvausta enemmän edessä kuin takana!
Studiossa sekä miljöössä.

Kuvausta potretista proteesiin.

 

Eniten sydäntäni lähellä on kunnon vanhanajan filmikuvaus, unohtamatta vedostusta.

 

Törmäillään !

 

e-mail: late(at)studiootti.fi

GSM: 046 644 3398

Katso kuviani tästä


Teemu Juutilainen

Studiootti - Teemu JuutilainenTeemu keskittyy studiokuvaamisessa erityisesti tuomaan esille kuvattavan henkilön yksilöllisyyden.

 

Tule kuvaan vaikka perheen tai lemmikkisi kanssa. Sonnustaudu juhlapukuun tai vaikka treeniasuun; yhdessä suunnitellen kuvaamme ikimuistoisen kuvasarjan.

 

Juutilainen opiskelee Tampereella VVI:ssä kuvallisen ilmaisun perustutkinnossa, päämääränään valokuvaajan ammattitutkinto (VAT).


Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköisesi kuva.

 

e-mail: teemu(at)studiootti.fi

GSM: 0400 773 432

Klikkaa tästä galleriaan

 

Jari


Studiootti - Jari
Mittaa valot ja blokkaa ylimääräiset - sillä se syntyy, kunnon kuva siis studiossa tai miljöössä. Analogisia kertakäyttökennoja polttavana Jari

luottaa vanhaan viisauteen, jonka mukaan kuva rakennetaan loppuun asti tavoitellun lopputuloksen mukaan valmiiksi ennen ruudun valottamista.

 

Ihminen, studiossa tai miljöössä on loppumaton inspiraation lähde, enkä voi koskaan olla hämmästelemättä lopputulosta, joka voi syntyä arkisenkin näköisestä tilanteesta pelkästään oikealla ajoituksella ja rajauksella.


Jari taitaa niin zonettamisen kuin märkätyöskentelyn labrassa vedosten kanssa: uusimpana haasteena kuvaaminen laakafilmille kameralla, joka on vanhempi kuin mies itse.

 

e-mail: jja(at)studiootti.fi

GSM: 0400 624 254

Klikkaa tästä galleriaan